José Luis Benejam es reuneix amb el sector hostaler del municipi després de l’anunci de l’entrada de Menorca al nivell 4 d’alerta sanitària

José Luis Benejam, batle d’Alaior, es va reunir ahir capvespre d’urgència amb els hostalers del municipi, després de l’anunci per part del Govern de les Illes Balears de l’entrada de Menorca dins el nivell 4 d’alerta sanitària, i les noves mesures de restricció que afecten aquest sector.

A la reunió, a la que també va participar Txiqui Arévalo, regidor de Promoció Econòmica, Foment de l’Ocupació, Manteniment de Vies Públiques, Cementiri i Parcs i Jardins, el batle els va explicar les noves mesures que, previsiblement, si no hi ha cap canvi, entraran en vigor a partir de dissabte, entre les quals s’hi troba el toc de queda a partir de les 22h, o el tancament de l’interior dels bars i restaurants.

Benejam els va manifestar que durant la reunió que es va mantenir ahir matí entre Patricia Gomez, consellera de Salut, i Susana Mora, presidenta del Consell Insular, amb tots els batles i batlesses de l’illa, va manifestar el seu desacord i descontent amb aquestes mesures tan restrictives amb els bars i restaurants, ja que ha quedat constatat que els brots de Covid-19 més importants no han sorgit en l’àmbit de l’hostaleria, sinó en l’àmbit social, durant les reunions privades.

Així tot, entén que totes les mesures es prenen amb la voluntat de contribuir al no avanç de la pandèmia i a preservar la salut dels ciutadans i ciutadanes.

D’altra banda, el batle d’Alaior els va anunciar que l’Ajuntament ja està treballant en una nova bateria de mesures econòmiques, que inclourà una segona línia d’ajuts per petites i mitjanes empreses del municipi.

Per la seva banda, els hostalers van agrair la rapidesa en què l’Ajuntament es va dirigir a ells, i traslladaren al batle i al regidor tots els seus dubtes i preocupacions que els susciten aquestes noves mesures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.