L’Ajuntament des Castell suspèn les classes de les escoles municipals i les activitats dirigides del poliesportiu

A causa de l’empitjorament de la situació epidemiològica i de l’entrada en vigor del nivell 4 d’alerta per covid-19 a Menorca, l’Ajuntament des Castell ha decidit suspendre les classes de les escoles municipals i les activitats dirigides del poliesportiu municipal a partir del proper dilluns, 18 de gener.

La batlessa Joana Escandell ha assenyalat que “prenem aquesta mesura davant la complicada situació de la pandèmia a l’illa i aplicant el principi de màxima prudència”.

Escandell també ha recalcat que “ara cal posar la salut davant de tot i hem de ser conscients de la gravetat de la situació i de la necessitat d’evitar tots els contactes innecessaris si volem reduir la pressió a l’hospital”, i ha afegit que “si volem salvar la propera temporada turística cal aplicar noves restriccions”.

La batlessa també ha explicat que els ajuntaments de l’illa estan fent feina, juntament amb la resta d’administracions, en la posada en marxa de noves mesures econòmiques per ajudar els sectors afectats per la crisi.

Suspensió de les classes

Concretament, se suspenen les classes de pintura, cant i música que es duen a terme a les escoles municipals. Les classes de música podran seguir en línia.

Pel que fa a les activitats que tenen lloc al poliesportiu municipal, queden suspeses les activitats dirigides de pilates, cardio-tono, zumba, gimnàstica per a gent gran i gimnàstica d’esquena.

Les activitats se suspenen a partir del pròxim dilluns, i mentre estigui en vigor el nivell 4 d’alerta per covid-19 a Menorca.

Les classes cobrades i no realitzades es compensaran en els propers rebuts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.