Setmanari El Iris, 5 de gener de 1946

Degà de la prensa escrita de l'Illa

  • A l’edició del Setmanari El Iris del 5 de gener de 1946 a la portada es publicava que el CD Ciudadela s’havia proclamat Campió de Menorca i havia de disputar el campionat de Balears davant el Manacor. Es publicava una fotografia amb una alineació formada per: Jesús, Juaneda, Pons, Seguí, Domingo, Estellé, Bagur, Marquès I, Marquès II, Serra i Rogelio. La companyia lírica d’Alfonso Hernández havia aconseguit un gran èxit a Ciutadella amb la representació de “La tavernera del Puerto”, “El anillo de Hierro” i “La tempestad”. A la portada també es publicaven dues fotografies de l’obra d’Archie Guittes, un autoretrat i la natura morta anomenada “Roses místiques”.
  • S’exposava al Saló Gòtic de l’Ajuntament el darrer model d’snipe, que havia estat batejat amb el nom d’Antares.
  • Al llarg de 1945 a Ciutadella s’havien contret 75 matrimonis, hi havia hagut 223 naixements i 140 defuncions. Per tant el moviment demogràfic havia estat positiu en 83 persones.
  • JM Morales era el distribuïdor a Ciutadella dels vins Marfil d’Alella. El bar restaurant “El Mesón” de Maó anunciava el seu cobert especial al preu de 12 pessetes.
  • Al Teatre dels Salesians, el dia de Reis es representava l’obra “Pastores de Judea” amb l’assistència dels Reis d’Orient que repartien regals entre els alumnes de Calós.
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *