Casado exigeix la dimissió d’Illa “després de 83.000 morts i 2 milions de contagiats” a Espanya El president del PP denuncia la "inacció" del govern espanyol en aquesta tercera onada de la pandèmia

El líder del PP, Pablo Casado
ACN Madrid .- El president del PP, Pablo Casado, ha reclamat aquest dissabte la dimissió del ministre de Sanitat, Salvador Illa, “després de 83.000 morts i 2 milions de contagiats” a Espanya. “Porto mesos exigint a Sánchez una legislació per a pandèmies i un pla B a l’estat d’alarma”, ha recordat Casado en un missatge a les xarxes socials. “Ell i el seu candidat i ministre a temps parcial són els responsables de la nefasta gestió en la primera i la segona onada, i de la inacció en aquesta tercera”, ha sentenciat el líder del PP, que s’ha desplaçat a les cuines de Santa Eugenia, incloses dins el projecte solidari ‘WCK’ que dirigeix el xef espanyol José Andrés. L’ONG ha repartit aquesta setmana més de 3.000 menús a Madrid, afectat pel temporal ‘Filomena’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Balearia #MeVoySeguro