Actes 8 Març

Cs Ciutadella demana a l’Ajuntament que habiliti una àrea de servei per a autocaravanes Eudimio Carrasco: "L'habilitació d'aquesta zona suposa un impuls a tot el sector turístic, dinamitzant i difonent tot el patrimoni del municipi"

El grup municipal de Cs a Ciutadella presentarà en el pròxim ple una iniciativa perquè s’habiliti una àrea de servei per a autocaravanes el més pròxim al municipi.

El regidor de Cs, Eudimio Carrasco, ha recordat que el passat 16 de desembre, en Junta de Govern, es va aprovar un contracte menor de subministrament d’equip tècnic per a un punt net per a autocaravanes, però des Cs considerem que és insuficient, i demanem que s’habiliti una àrea de servei on les autocaravanes poden buidar els seus dipòsits d’aigües grises i negres i omplir el dipòsit d’aigua, a més de possibilitar la pernocta per un temps limitat.

Carrasco ha explicat que el Congrés dels Diputats va aprovar per unanimitat el passat mes de novembre una proposició no de llei per impulsar la creació d’espais d’autocaravanes per a aparcament i pernocta de la mà de Comunitats Autònomes i Ajuntaments. “Aquestes zones no han de considerar-se d’acampada, sinó una àrea de pas i parada tècnica que possibiliti poder visitar la població i llocs d’interès, restringint la permanència en aquesta zona a un màxim de 48 – 72 hores”, ha detallat el regidor de Cs , que ha dit que “es tracta d’un reclam per part dels usuaris de les autocaravanes”.

Per Carrasco, “la posada en marxa d’una Àrea de Servei al municipi suposa un impuls a tot el sector turístic, dinamitzant i difonent tot el patrimoni de Ciutadella”.

Per últim, el regidor de Cs ha informat que en la iniciativa també s’insta a l’equip de govern a estudiar i sol·licitar finançament a través dels fons FEDER, en el marc de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI), per a la creació d’aquesta àrea, realitzant la memòria tècnica per valorar la inversió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.