La història del Club Voleibol Ciutadella en un llibre

El llibre 35 anys d’Història del Club Voleibol Ciutadella explica la trajectòria d’aquesta entitat esportiva que va néixer de la fusió de diferents equips sorgits dels centres escolars a principis de les anys 80. El seu autor, Bep Joan Casasnovas, periodista i soci fundador del Club, ha compilat la informació des dels deus inicis fins a la data actual, fent referència a les èpoques i períodes més significatius i destacats d’aquests 35 anys d’existència.

L’obra conté 306 pàgines en color i en una acurada edició que es distribueix en 11 capítols, els quals relaten, cronològicament, l’evolució de l’entitat, tant en l’aspecte esportiu com social. A més del text explicatiu el llibre conté més de 250 fotografies que complementen la història gràfica dels millors moments. El tom històric es clou amb un palmarès dels equips del club des de 1985, any en que va ser fundat.

El contingut ressalta la progressió i el creixement de les categories masculina i femenina, que començaren al pati de l’escola des Born, passant per les categories de Primera Nacional; l’ascens a la lliga FEV; els títols de campió d’Espanya, fins a l’ascens a la Superllliga. També explica en capítols específics la participació a les competicions europees (3 anys) així com a les Copes de la Reina (10) i les Supercopes (4), a més de comentar la importància donada des de la fundació al voleibol de base; els reconeixements i guardons i el suports socials, de patrocinadors i d’administracions. El Club acumula dos títols de Superlliga; un de Supercopa i multitud de títols de campionats de Balears.

El llibre va ser presentat la setmana passada a la Sala de Can Saura, on va tenir una molt bona acollida. L’acte va ser conduït pel president del Club, Andreu Hernández; l’actual entrenador de Superlliga i membre històric de l’entitat, Bep Llorens, a més del propi autor. La vetlada va ser satisfactòria, en opinió dels presents, per l’aplec de vivències i records recollits al volum, alhora que també va ser emotiu pel que han representat aquests 35 anys d’història per a molta gent que hi ha dedicat una part de la seua vida.

El llibre es pot adquirir a les llibreries VaDllibres i Pau de Ciutadella, i també a través del club o del propi autor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.