Salut inicia la vacunació de la segona dosi contra el virus de la covid-19 A Menorca s'han vacunat 679 professionals i 742 residents de geriàtrics

La Conselleria de Salut i Consum ha iniciat la vacunació de la segona i darrera dosi contra el virus de la Covid-19 que garanteix la immunització front a la malaltia. La vacunació s’ha iniciat a la residència de gent gran Oms Sant Miquel quan es compleixen 3 setmanes exactes de l’administració de la primera dosi.

Al llarg d’aquesta setmana continuarà la vacunació massiva de la segona dosi a les residències de gent gran, una vegada que  ha finalitzat l’administració de la primera dosi a les residències de gent gran i discapacitat. En total son 57 residències a totes les illes.

Fins avui s’han vacunat un total de 5.974 persones de residències de gent gran i discapacitat a Mallorca; 742 a Menorca i 952 a Eivissa. En total 7.668 persones.

Així mateix, s’han vacunat un total de 5.985 professionals sanitaris i no sanitaris de primera línia COVID: 4.632 a Mallorca, 679 a Menorca i 663 a Eivissa i Formentera. Aquestes xifres són el 81,4 % dels 7.337 professionals que fan feina a la primera línia COVID a la xarxa sanitària pública i privada a les Illes Balears, en els serveis d’urgències, radiologia, pneumologia, microbiologia, medicina interna, UCI, laboratoris transport urgent i serveis essencials.

En total a les Illes Balears s’han administrat un total de 13.642 primeres dosis: 10.606 persones a Mallorca; 1.421 a Menorca i 1.615 a Eivissa i Formentera.

 

Tercer enviament

Les Illes Balears han rebut fins ara 18.690 dosis de la vacuna de Pfizer i 600 de Moderna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Balearia #MeVoySeguro