El Govern estudia avançar el toc de queda a les vuit del fosquet A Menorca les terrasses han d'estar tancades a les 18,00 h els divendres, dissabtes i vísperes de festius

La portaveu de Govern, Pilar Costa, ha assenyalat aquest dilluns que si el Consell Interterritorial acorda que les comunitats autònomes puguin revisar i adaptar el toc de queda, l’Executiu valorarà “compassar” la recomanació de romandre des de les 20.00 hores en els domicilis i convertir-lo en obligació. Així ho ha assenyalat en la roda de premsa posterior a la reunió de Consell de Govern.

Costa, però, ha emplaçat, abans d’avançar la postura de l’Executiu, a esperar a la reunió d’aquest dimecres del el Consell Interterritorial. La portaveu de l’Executiu autonòmic s’ha mostrat favorable a que les comunitats autònomes puguin decidir respecte a la modulació de el toc de queda. Aquesta valoració l’ha fet la portaveu del Govern el mateix dia que es coneixia que la incidència acumulada de covid-19 a Balears se situa en els 686 casos per 100.000 habitants en els últims 14 dies, amb Eivissa en 1.394 d’IA14, una dada que Pilar Costa, ha descrit assegurant que en aquesta illa “la incidència continua sent elevadíssima”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.