Actes 8 Març

lla obre consultes amb les comunitats autònomes sobre la possibilitat d’ampliar l’horari d’el toc de queda Balears valorarà “compassar” la recomanació de romandre des de les 20.00 hores en els domicilis i convertir-ho en obligació.

El ministre de Sanitat, Salvador Illa

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha consultat amb les comunitats autònomes la possibilitat de modificar l’estat d’alarma per ampliar les hores del toc de queda nocturn. Després d’un cap de setmana de converses entre el Govern central i els governs autonòmics, algunes comunitats esperen que aquest dimecres pugui prendre alguna decisió en el Consell Interterritorial de Sanitat.

En una entrevista a La Sexta, Illa ha revelat que aquest cap de setmana va emprendre una “ronda de consultes informals” amb les comunitats per cercar maneres de “millorar” les eines que tenen els governs autònoms en les seves mans per afrontar la pandèmia. Entre elles, la durada del toc de queda, que Castella i Lleó va decidir ampliar fins a les 20 hores, més enllà del que dicta la llei en aquests moments.

La portaveu del Govern Balear, Pilar Costa, ha manifestat avui matí després del Consell de Govern, que és un tema a estudiar i que no ho descarta. Costa ha assegurat que l’Executiu valorarà “compassar” la recomanació de romandre des de les 20.00 hores en els domicilis i convertir-ho en obligació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.