El govern espanyol calcula en uns 5.500 MEUR el cost de la pròrroga dels ERTO fins al 31 de maig Se simplifiquen els tràmits i es manté la clàusula que prohibeix a les empreses d'acomiadar en 6 mesos

Roda de premsa posterior al Consell de Ministres amb la ministra de Trebal,Yolanda Díaz, el ministre de Seguretat Social, José Luis Escrivá
ACN Madrid .- El govern espanyol ha calculat que la nova pròrroga dels ERTO fins al 31 de maig pot costar uns 5.500 MEUR en prestacions i exoneracions. La ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, ha precisat que seran uns 700 MEUR al mes la despesa en prestacions pels ERTO, “depenent això sí del número d’expedients”, per un total de 3.500 MEUR. I el ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá, ha xifrat en uns 400 MEUR al mes la despesa en exoneracions, per un total de 2.000 MEUR. La nova moratòria dels ERTO manté la clàusula que prohibeix a les empreses d’acomiadar en 6 mesos i simplifica diversos tràmits: pròrroga automàtica i més facilitats per passar d’un ERTO per força major a un per impediment d’activitat.
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *