Actes 8 Març

L’any Internacional de la Fruita i la verdura entra als menjadors de les escoles menorquines El projecte de Leader Menorca el plat reforça la presència d'aquests aliments als menús escolars

L’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura (FAO) ha declarat aquest 2021 com any Internacional de les fruites i les verdures. L’objectiu d’aquesta campanya és augmentar el consum d’aquests tipus d’aliments, lligats al producte local, fresc i de temporada de cada territori. A més de conscienciar sobre el malbaratament alimentari i la producció i alimentació sostenibles.

I l’Associació Leader Menorca, a través del projecte Menorca el plat, també se suma a la iniciativa. D’aquesta manera, Leader col·laborarà amb diferents petits productors de l’illa per donar sortida a fruita i verdura local a través dels menjadors escolars i Menorca al plat. Aquesta iniciativa s’encarrega d’elaborar els menús que es serveixen a les escoles. I s’intenta introduir el màxim de productes locals i de temporada en els plats dels infants, de manera que es consciencia sobre l’alimentació saludable des de les primeres edats. En les pròximes setmanes, els usuaris dels menjadors escolars podran tastar productes com les darreres taronges i mandarines de l’hivern. Però la idea de Leader Menorca és també introduir productes com el iogurt natural i, de forma puntual, oferir pastes tradicionals elaborades de forma ecològica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.