Actes 8 Març

Illa no avançarà el toc de queda per la covid-19 i confia que les mesures actuals dobleguin la tercera onada Admet que les dades no són bones però subratlla que ja hi ha un milió de vacunats i que l'efecte "es comença a notar"

El ministre de Sanitat, Salvador Illa,
ACN Barcelona .- El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha anunciat aquest dimecres que, de moment, no s’avançarà el toc de queda per la covid-19 a cap territori de l’Estat. Illa ho ha acordat així amb els consellers autonòmics del ram en el marc del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut. Illa ha explicat que algunes Autonomies han expressat dubtes amb la mesura, pel fet que es pogués concentrar gent a la resta de franges horàries. A més ha confiat que amb les mesures actuals -ha subratllat que algunes Comunitats encara tenen marge per recórrer- es podrà doblegar la tercera onada de la covid. El ministre també ha indicat que ja hi ha un milió de persones vacunades a Espanya i ha assegurat que l’efecte “es comença a notar” a les residències.

One Comment on “Illa no avançarà el toc de queda per la covid-19 i confia que les mesures actuals dobleguin la tercera onada Admet que les dades no són bones però subratlla que ja hi ha un milió de vacunats i que l'efecte "es comença a notar"

  1. Illa ja té coses més importants al cap i està més pendent de les eleccions de Catalunya que del ministeri que ja hauria d’haver deixat per anar de candidat. L’ética del PSOE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.