Setmanari El Iris, 13 de gener de 1946

Degà de la prensa escrita de l'Illa

A l’edició del 13 de gener de 1946 a la portada es publiquen diferents notícies a més del editorial, que versa sobre la Pasqua Militar. Entre les notícies declaracions del batle de Ciutadella sobre les diverses millores urbanes i nous projectes; la celebració de les noves sacerdotals de plata de Mateu Bosch Caldentey; la crònica de la visita dels Reis d’Orient a Ciutadella i l’apotecari Cavaller parla de la festa de Sant Antoni i dels seus inicis al 1287.

El Cercle Artístic haviaa celebrat el 4 de gener el Ball dels Estudiants, aprofitant l’estada a Ciutadella d’aquells que estudiaven a fora i també del batxillers de l’illa.

S’anunciava la rifa del porc de Sant Antoni una vegada acabada la processó dels Tres Tocs.

El Rosa Bar organitzava per Sant Antoni dos concerts, un a càrrec de l’Orquestra Tabú i un altre de Glòria i Kike.

El CD Manacor no es presentava a la final del campionat de Balears al partit a disputar a Ciutadella per mor del mal temps a la mar, si bé el vaixell va sortir del port. S’obre una polèmica esportiva sobre aquesta incompareixença.

Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *