El Govern cedeix l’estació de busos de Maó al Consell de Menorca

El conseller de mobilitat i habitatge, Marc Pons, la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, la consellera insular de mobilitat, Francesca Gomis i el batle de l’Ajuntament de Maó Hèctor Pons, han fet públic avui l’acord de cessió gratuïta i definitiva de l’estació de busos de Maó.

Es tracta de l’edifici de l’estació que disposa d’una superfície de 5.800 metres quadrats i que el Govern de les Illes Balears n’és propietari tot i que la gestió de la infraestructura la du a terme el Consell de Menorca que és qui és competent en transport públic per carretera a l’illa.

És per això que fruit de la demanda de cessió per part del Consell, el Govern ha optat per cedir la titularitat a l’ens insular de forma gratuïta. La taxació de l’infraestrucura és de 3,7 milions d’euros.

Per part del Consell de Menorca, s’ha anunciat que s’ubicarà un espai de banys públics a la planta baixa de l’edifici. El conseller Marc Pons ha destacat que: “ho feim des de la col·laboració i la bona entesa, així com des del reconeixement de que qui té les competències pròpies é el Consell i li pertoca la gestió però també la titularitat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.