Les coves de Cala Blanca, a punt per obrir La vicepresidenta del Consell i responsable de Medi Ambient, Maite Salord, n'ha compartit les primeres imatges

Foto que ha compartit Salord a les serves xarxes de l’interior de la cova

Les obres de recuperació i restauració de la Cova de S’Aigua de Cala Blanca han finalitzat. Així ho ha fet saber la vicepresidenta del Consell i responsable de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, Maite Salord, amb un post publicat a xarxes socials. A les imatges, Salord mostra el resultat d’aquesta intervenció, on s’observa part de la plataforma que s’ha instal·lat per delimitar el recorregut que el públic podrà fer a la cova. També es veu el resultat de la il·luminació del llac subterrani, que dona nom a la cova.

Tanmateix, Salord adverteix que, a causa de la situació sanitària, s’ha considerat ajornar la inauguració d’aquest espai. També anuncia que els primers mesos d’obertura seran de portes obertes, de manera que les persones de Menorca podran visitar la cova de forma gratuïta, seguint les mesures sanitàries oportunes.

Salord comenta a la seva publicació que “l’actuació que s’ha duit a terme té com a objectiu recuperar la cova per a l’ús públic amb condicions controlades, evitant maltes pràctiques i possibilitant que menorquins i visitants puguin gaudir dels seus valors geològics i arqueològics, a la vegada que ajudarà a diversificar el producte turístic i afavorirà la desestacionalització”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.