Es reprèn a Ciutadella el servei del Centre de Promoció de l’Autonomia A partir del proper dilluns 1 de febrer tornarà a oferir els seus serveis amb tallers dilluns a divendres

El Centre de Promoció de l’Autonomia Personal és un servei especialitzat destinat a persones majors de 55 anys que presenten un procés de deteriorament cognitiu i/o funcional per patir una malaltia neurodegenerativa. Aquestes inclouen no només l’Alzheimer sinó també altres tipus de demències (vascular, frontotemporal…), altres malalties neurocognitives (Parkinson, esclerosi múltiple, corea de Huntington…) o altres situacions que poden comportar pèrdues significatives (infarts, dany cerebral, ictus, envelliment normal…). A més, qualsevol persona interessada a entrenar la ment, per exemple per millorar la memòria, té la possibilitat d’acudir-hi com a mesura preventiva.

 S’hi fan tallers i activitats diverses que tenen un caràcter estimulant i rehabilitador, i que estan adaptats a les necessitats individuals de cada persona, amb els objectius de millorar la qualitat de vida, mantenir les capacitats preservades i alentir els símptomes de deteriorament.

Cal indicar que aquesta ubicació del Centre de Promoció és temporal, ja que de forma habitual està situat al carrer Oristano 10, devora el Centre de Dia. Degut a les indicacions sanitàries i per tal de garantir les mesures preventives entre les persones usuàries, s’han separat els dos serveis i, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ciutadella, s’ha pogut comptar amb aquest nou espai, que és municipal i que ha estat cedit temporalment al Patronat Municipal de l’Hospital. 

Per a més informació, podeu establir contacte directe al número de telèfon 971 48 05 01 o a l’adreça electrònica cpaciutadella@gmail.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.