ASEIME no podrà celebrar aquest any la festivitat de la Candelera

Cada 2 de febrer se celebra la Mare de Déu de la Candelera, patrona dels electricistes i a la vegada titular de la Catedral de Menorca. Des de feia anys, era habitual celebrar aquesta festivitat amb un sopar de companyonia entre els membres de l’associació ASEIME i els professionals de sector. Aquest any, però, això no ha estat possible.

Per aquest motiu, el president de l’Associació d’Empreses d’Instal·lacions Elèctriques i Telecomunicacions, Ricardo Lluch, es va dirigir a tots els associats per enviar un missatge d’ànim i esperança en aquesta nova situació.

En el missatge, Lluch comenta que arribant al lamentable primer aniversari de l’actual pandèmia mundial que estem patint, tenen encara present el record de l’últim sopar entre companys que sí que van poder celebrar l’any passat, on es van congregar gairebé un centenar de professionals del sector.

El president assegura que, al principi, tots pensaven que la COVID-19 seria breu i que passaríem aviat aquesta situació. No obstant això, encara avui, estem en un dels pics més alts. Això ens fa recordar, comenta Lluch, que hem d’estar sempre alerta i preparats per a tots els desafiaments que se’ns puguin presentar.

Per aquest motiu és necessari, avui més que mai, reivindicar el paper de l’associacionisme, la importància de romandre units i fer front comú als diferents problemes que se’ns presenten dia a dia en el desenvolupament de la nostra professió.

Ricardo Lluch s’acomiada esperant i desitjant que el rumb del 2021 estigui canviant ja amb l’inici d’aquest nou mes i puguin parlar molt aviat d’aquesta situació en passat i, per descomptat, que el proper any es pugui reprendre la tan esperada sopar de companyerisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.