El Centre de Salut Canal Salat ha estrenat avui consultes especialitzades de Pediatria

El doctor Riberi ha estat el primer dels set facultatius de l’equip de Pediatria de l’Hospital Mateu Orfila que s’ha traslladat a Ciutadella per atendre pacients de la seva especialitat de nefrologia. A partir d’ara, tres matins per setmana (el dimarts, el dimecres i el dijous) hi haurà consultes rotatòries de les diferents especialitats pediàtriques: neonatologia, aparell digestiu, neurologia, endocrinologia i pneumologia, a més de nefrologia.

Aquesta millora de l’Àrea de Salut de Menorca fa més accessible i acosta els serveis a la ciutadania i evita que els pacients pediàtrics de Ciutadella, i també els de Ferreries i es Migjorn Gran, s’hagin de desplaçar fins a Maó per a les consultes especialitzades, cosa que estalviarà temps i donarà més comoditat als pacients i a la seva família. Es calcula que aquesta mesura beneficiarà un terç dels pacients que fins ara eren atesos a l’Hospital Mateu Orfila i que en un any es podran atendre devers mil cites a Ciutadella.

Per al doctor Francisco Sánchez Cabrera, coordinador del Centre de Salut Canal Salat, el fet d’ampliar la cartera de serveis amb Pediatria és doblement important. “per una banda, acostam serveis a la població i evitam desplaçaments i, per altra, atenem una antiga petició del municipi que demanava reforçar l’atenció pediàtrica”. Amb aquestes noves consultes, a més, Canal Salat està reforçant la seva estructura d’atenció especialitzada a l’abast de la ciutadania de ponent.

Amb l’inici de l’atenció pediàtrica especialitza, es reordenen les consultes de pediatria d’atenció primària a Canal Salat que, el dimarts i dijous, passaran a ser en horari de capvespre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.