Actes 8 Març

Oliagua, la nova revista de promoció de la gastronomia local La nova publicació neix amb la voluntat de divulgar el nostre patrimoni gastronòmic

El Consell Insular de Menorca ha llançat una nova publicació digital per promoure la nostra cultura gastronòmica. Es tracta de la revista Oliaigua i permetrà donar una major visibilitat al sector gastronòmic de la nostra illa i esdevenir una eina de promoció del nostre producte local.

La revista és un projecte del departament de Projecció Econòmica del Consell Insular i té com a objectiu aportar una major difusió dels nostres valors gastronòmics locals i donar a conèixer iniciatives gastronòmiques innovadores i/o rellevants de la nostra illa. Està previst que la publicació, amb projecció també internacional, estigui en tres idiomes: català, castellà i anglès, i serà gratuïta.

Cal destacar que aquesta iniciativa ha estat apadrinada per Joan Roca (millor cuiner del món del 2017 i 2018) amb la voluntat d’oferir el seu suport a la nostra candidatura de Menorca com a Regió Europea de Gastronomia 2022 per l’IGCAT.

Oliaigua, que es publicarà cada tres mesos, servirà també com a canal difusor de la nostra candidatura com a regió gastronòmica. Cal dir que es tracta d’un projecte compartit entre l’administració pública, entitats i associacions del sector, així com del sector gastronòmic privat.

Per a la seva elaboració comptarà amb 9 col·laboradors: Bep Al.lès, periodista i expert gastronòmic de Menorca; Ruth Llopis, artista referent menorquina; Francesc Font, tècnic agrícola; Borja Beneïto, expert i referent gastronòmic; Sara Sanchís, sommelier; David Baret, periodista; Edu Cendán, periodista; Fra Roger, entitat gastronòmica; i Luisa Coll, coordinadora Regió Gastronòmica.

El primer número d’Oliaigua, que ha estat subvencionat pel Govern Balear a través de fons de l’ITS, inclou diverses temàtiques i formats, sempre amb el producte local com a eix transversal.

La revista Oliaigua està produïda per Esguard Publicacions, amb una àmplia experiència en l’edició de publicacions digitals i Més que imatge Produccions, amb un llarg recorregut en la producció d’audiovisuals.

Per accedir-hi al contingut es podrà baixar l’aplicació de la revista a un dispositiu mòbil o tablet o a través dels webs www.madeinmenorca.org
i www.cime.es.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.