Dissabte coneixerem el guanyador/a de becatalaiotica 2020

BECATALAIOTICA és un projecte cultural nascut de la mà d’Amics del Museu de Menorca amb l’objectiu de donar visibilitat al talent jove, reivindicar el valor inspirador del paisatge i promoure la candidatura de Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial entre nous públics.

El gener de 2020, un grup de persones relacionades amb la cultura de Menorca va seleccionar 10 formularis d’entre tots els rebuts a través de la web del projecte (beca.menorcatalayotica.info).

Durant el mes de març, els autors dels 10 formularis seleccionats varen realitzar 10 audiovisuals que van ser votats per tothom al canal de Menorca Talaiòtica a Youtube. Els 5 audiovisuals més votats varen passar a la fase final, consistent en preparar un esdeveniment a un dels jaciments de la Menorca Talaiòtica.

A causa de la situació sanitària ocasionada per la COVID-19, la celebració dels esdeveniments, programada inicialment entre maig i juny, es va ajornar a la tardor. D’aquesta manera, 5 diumenges d’entre novembre i desembre es varen presentar les diferents propostes dels finalistes.

Els esdeveniments o visites de becatalaiotica són preparats per estudiants d’entre 16 i 25 anys. Les seves propostes poden versar sobre qualsevol contingut i emprar qualsevol mètode d’expressió amb l’única condició que han de ser originals i enriquidores. El públic assistent a l’esdeveniment és crucial perquè s’encarrega de puntuar les diferents propostes i la més ben valorada rep una beca d’estudis de 2000 €. Han assistit a cadascun dels esdeveniments unes 30 persones, seguint les mesures i restriccions Covid vigents durant la tardor.

Realitzat el recompte de tots els vots del públic, ja tenim guanyador/a de la beca. Dissabte 6 de febrer a les 20.00 hores del capvespre a través un directe a l’Instagram de @Becatalaiotica es donarà a conèixer el seu nom. Participaran a l’esdeveniment el Conseller de Cultura del Consell Insular de Menorca i Pau Canivell (el guanyador de Becatalaiotica 2019.

Per a més informació: beca@menorcatalayotica.info o tel. 679 570 372

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.