La lluita contra el càncer infantil, nova causa del programa d’EROSKI Cèntims solidaris que avui es posa en marxa

EROSKI ha posat en marxa, en el marc del seu programa Cèntims Solidaris, una nova causa de col·laboració solidària per ajudar en la lluita contra el càncer infantil i el suport a les seves famílies en col·laboració amb la Federació Espanyola de Pares amb Filets amb Càncer (FEPNC). Aquesta campanya, que s’estendrà fins al 24 de febrer, té l’objectiu d’ajudar a més de 7.000 menors amb càncer i les famílies afectades que s’integren en les diferents associacions locals que componen la FEPNC. Amb aquest suport, les organitzacions podran reforçar les seves activitats per a arribar a més famílies i que els seus serveis siguin més estables i permanents.

Cèntims Solidaris, suport a diferents causes socials

EROSKI va estrenar el seu programa permanent Cèntims Solidaris el 5 de novembre i ha destinat els més de 840.000 euros recaptats fins ara als Bancs d’Aliments per proporcionar productes d’alimentació a les famílies en situació de vulnerabilitat  a més d’UNICEF, Metges Sense Fronteres i ACNUR per ajudar a la vacunació infantil en països en vies de desenvolupament.

Els clients d’EROSKI poden fer una petita donació a la causa benèfica que estigui en marxa en cada moment al pagar la seva compra amb targeta o mòbil. L’aportació, sempre voluntària i confidencial, és una petita quantitat simbòlica de 10 cèntims per a compres entre 5 i 30 euros, i de 20 cèntims per a compres superiors a 30 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.