L’Ajuntament d’Alaior renova completament l’skate park

José Luis Benejam, batle d’Alaior, acompanyat per Txiqui Arévalo, regidor de Promoció Econòmica, Foment de l’Ocupació, Manteniment de Vies Públiques, Cementiri i Parcs i Jardins, han visitat aquest matí l’skate park situat a l’Avinguda Indústria per comprovar el resultat de la reforma integral que l’Ajuntament ha completat aquesta setmana.

S’han reforçat i soldat les bases, renovat totes les superfícies i les proteccions metàl·liques, així com tots els elements del parc, millorant notablement la superfície de patinatge així com la resta de mobiliari urbà, que es trobaven ja deteriorats i desgastats degut a l’alta activitat que s’hi duu a terme.

El batle d’Alaior ha destacat que «era necessari adequar aquest espai perquè els joves d’Alaior l’utilitzin de forma segura, amb totes les qualitats necessàries. L’skate park és un punt important de trobada de molts aficionats d’aquest esport.».

Per la seva banda, Txiqui Arévalo, ha ressaltat que «per l’Ajuntament ha suposat una important inversió econòmica, per això demanem responsabilitat i civisme per mantenir-lo en bones condicions, ja que, amb els dos dies que porta obert, ja s’han detectat pintades incíviques a les noves instal·lacions».

Està previst que pròximament l’Ajuntament dugui a terme una millora a l’skate park de Cala en Porter, molt utilitzat també pels joves de la localitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.