Alaior viurà un carnaval ‘en línia’

L’Ajuntament d’Alaior ha presentat aquest matí el programa de Carnaval 2021, que es viurà totalment ‘en línia’ a partir de diferents activitats que es duran a terme a través de les xarxes socials municipals.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha destacat que «el carnaval és una festa molt d’Alaior, molt especial per tots els alaiorencs i alaiorenques. Aprofitant l’oportunitat que brinden les xarxes socials, s’han preparat un programa reduït amb totes les activitats en línia, i una ‘presencial’ perquè la gent les pugui gaudir des de casa seva».

«Com a novetat, i tenint en compte lo rar que és aquest any, tindrem entre nosaltres un Bernat Figuerola sorprenent, que no deixarà a ningú indiferent», ha afegit Benejam.

El dimecres 10 a les 18h, a través del canal de Youtube de l’Ajuntament, es durà a terme un taller de màscares a càrrec de Bota i Juga. Les màscares es podran descarregar a la web municipal alaior.org.

El dijous 11 tindrà lloc l’única activitat ‘presencial’ del programa: un passa- carrer amb el protagonista del Carnaval alaiorenc: en Bernat Figuerola, que aquest any està en plenes facultats. Figuerola recorrerà tots els carrers del poble, a partir de les 18h, perquè tothom el pugui veure des dels seus portals, balcons i finestres.

El dissabte 13, per no perdre l’essència de la festa, l’Ajuntament anima a penjar una foto o vídeo disfressats des de casa, amb el següent hashtag: #CarnavalAlaior2021.

El diumenge 14, Fàtima Anglada i Bota i Juga, a través de l’aplicació zoom, duran a terme un contacontes on s’empraran les màscares dutes a terme al

Ajuntament d’Alaior

Carrer Major, 11, Alaior. 07730 Menorca (Illes Balears). Tel. 971 37 10 02. Fax: 971 37 29 58

Alaior, 5 de febrer 2021

page2image3807584 page2image3807808

taller del dimecres 10. Es publicarà l’ID de la reunió de zoom a la web municipal i a les xarxes socials perquè tothom pugui connectar-se.

Finalment, el dimarts 16, la gent tindrà l’oportunitat de tornar a veure a Bernat Figuerola amb plena claredat d’enteniment. Però, com no es fia de res, prepararà en directe el seu testament amb els notaris, a les 19h a través del canal de Youtube de l’Ajuntament.

Rafel Quintana, regidor d’Esports, Festes, Joventut, Fires i Mercats, ha remarcat que «tot i ser una celebració de carnaval molt diferent de la que estem acostumats, per seguir fent front a la Covid-19, animem a tothom a viure’l des de casa, amb els seus convivents».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.