D Ferreries, informació i cultura al servei del poble Nova capçalera mensual de premsa local a Menorca, editada per Setmanaris i Revistes

Demà matí es repartirà de manera gratuïta el número 0 o de presentació de la revista local D Ferreries, que edita Setmanaris i Revistes SL, que té en el seu si capçaleres com la del Setmanari El Iris, Foodieson Menorca, i aquest diari digital eliris.cat, entre altres.

En la seva presentació als lectors, Bep Al·lès, director de la nova publicació, que té com a gerent a Silve Pons, manifesta que:

La necessitat de que la premsa local i de proximitat arribi a cada poble de l’illa és un dels objectius que ens vam fixar des de fa temps a Setmanaris i Revistes SL, però sempre amb la visió oberturista i de que cada mitjà de comunicació local ha d’estar fet per i al servei del poble, en aquest cas, Ferreries.

És per açò que avui us presentam aquest primer número D Ferreries, una revista local amb voluntat d’informar, de ser propers i a la vegada donar veu als ferreriencs i ferrerienques mitjançant aquestes pàgines, on hi trobareu un recull d’entrevistes on els protagonistes són gent de Ferreries, gent propera, emprenedors, artistes, negocis locals amb arrels… com també inclourem reports d’interès general i col·laboracions. És aquí a l’apartat de col·laboracions on us demanam el vostre suport, la vostra implicació i compromís com a poble, per tal d’oferir a Ferreries una nova revista local, com aquella que al llarg de més de 25 anys va ser la protagonista de la vida d’aquest poble que estima la cultura i fa seva la tasca del compromís, la solidaritat i les iniciatives.

D Ferreries vol ser la vostra revista, la vostra veu i el mirador cultural d’un poble que, segurament, duia massa anys sense la seva revista local, i és per açò que volem fer realitat aquesta demanda que ens han vingut fent ens els darrers mesos amics i amigues de Ferreries, i que avui veu la llum amb un primer número gratuït, per tal que pogueu veure la nostra feina, els nostres objectius, i estar totalment oberts als vostres suggeriments, recomanacions i crítiques constructives, perquè sols serà d’aquesta manera el poder fer una revista que cali en el cor dels ferreriencs i ferrerienques.

D Ferreries serà de caràcter mensual, de pagament i subscripció, i a la vegada un fòrum obert d’idees i de nous projectes.

Agraïr els suport i consells que ens han donat els nostres col·laboradors ferreriencs, o amb cama de Ferreries, com l’escriptor Joan Pons; el periodista Llorenç Allès Camps i el seu germà Àngel, còcteler i bartender; Bosco Faner, que va ser rector de la vostra parròquia; a més dels consells de Maria Coll, de 4 vents, que han fet realitat que avui tingueu D Ferreries a les vostres mans.

Esperant que us agradi i que D Ferreries sigui des d’avui la vostra revista.

Balearia #MeVoySeguro

One Comment on “D Ferreries, informació i cultura al servei del poble Nova capçalera mensual de premsa local a Menorca, editada per Setmanaris i Revistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *