Actes 8 Març

Setmanari El Iris, 20 de gener de 1946

Degà de la prensa escrita de l'Illa

  • A l’edició del Setmanari El Iris del 20 de gener de 1946 a la portada es publicava que per mor del mal temps i la pluja la tradicional processó dels Tres Tocs es va celebrar a l’interior de la Catedral. Els Tres Tocs els va donar el regidor Roque Moll.
  • Antoni Torres era elegit nou regidor responsable de vetllar per la qualitat i quantitat de pa que s’elaborava a Ciutadella (recordar que estaven en temps de postguerra i de racionament). Torres havia sancionat a diferents forns per a no elaborar el pa amb la qualitat i matèries indicades. Els sancionats havien iniciat una campanya de desprestigi contra la seva persona.
  • Al llarg de 1945 s’havien projectat a Ciutadella, 182 pel·lícules. 83 al Cinema Cercle Artístic; 83 al Cinema Alcázar (Casino 17 de Gener) i 12 al Col·legi Salesià.
  • Moviment demogràfic: Naixements: 5 de gener, Pilar Genestar Gener, filla de Gabriel i Antònia; dia 10, Pilar Marquès Bagur, filla de Sebastià i Antònia. Casaments: Enrique Marroquín Saurina i Catalina Camps Vives; Guillem Anglada Cavaller i Joana Orfila Gornès; Antoni Mercadal Anglada i Esperança Llorens Mercadal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.