Pime Menorca assegura que és urgent el pla de vacunació al sector turístic

Una persona rebent una dosi de la vacuna contra la covid-19

A la nova reunió de Comitè Interterritorial Sanitari que va tenir lloc ahir, el president de la Federació, Justo Saura, esperava que finalment Balears realitzés la petició de tenir en compte la vacunació en els territoris turístics, un cop finalitzada la vacunació als col·lectius més vulnerables davant el virus.

Finalment la petició no ha estat formalitzada per la responsable de Sanitat, i entenen que s’ha perdut l’oportunitat de salvaguardar i encarar la temporada amb certes garanties.

Lamentablement la temporada turística no podrà esperar i s’ha d’iniciar al maig i finalitzar a l’octubre, si Menorca no inicia la temporada amb la majoria de població dedicada al turisme vacunada i no s’estableixen controls d’entrada suficients per als visitants temen greus perjudicis per a l’economia local i autonòmica.

PIME Menorca insisteix que cal contemplar en els plans de vacunació a treballadors i empresaris dels sectors amb més contacte amb els ciutadans, no només les activitats de temporada si no aquelles en què es determina que hi ha risc.

Sectors com el de restauració, que està sent uns dels que més estan patint pèrdues, s’hauria de tenir en compte en els nous plans de vacunació, superada ja la fase de vacunació urgent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.