CÒCTEL DE LA SETMANA: Del camp a la taula Àngel Allès Camps, bartender de shakeinmenorca. Espai patrocinat per Gin Xoriguer

Aquesta setmana  continuem amb el producte local de quilòmetre 0. Destil·leries Xoriguer amb  el producte natural del camp i els refrescos de Menorca, Ca’s Xifoner o Anda. Emprarem Gin Xoriguer i el licor de figa de moro com a base alcohòlica que endolçarem amb un toc de xarop de mel i completarem amb refresc de poma. Per fer el xarop de mel només hem de diluir la mel amb un poc d’aigua i aconseguir una textura més fàcil de manipular i més fàcil de mesclar.

Ingredients:

  • 20ml Gin Xoriguer
  • 30ml Licor de figa de moro
  • 15ml xarop de mel
  • Completar amb refresc de poma

Recepta:

Afegim el Gin, el licor  i la mel a dintre d’una coctelera amb gel i batem amb força per aconseguir mesclar la mel amb la resta d’ingredients. Mentre estem fent aquesta preparació, cremem una rama de romaní amb la que fumem la copa de cava on servirem el còctel. Cremem la rama de romaní i la tapen amb la coma a fi de tallar la combustió i que creí fum. Colem la mescla a dintre del got fumat i acabem de completar amb el refresc de poma. Decorem amb una rama de romaní i ja ens el podem beure!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip