L’ART DEL MASSATGE: Massatge psicoterapèutic Per Dorte Rehm. Directora del Centre d’Estètica Esmalt

Molta gent avui en dia encara té por a la psicoteràpia. El què associa a anar al psicòleg i a tenir no sé quina malaltia mental… Ningú, o més ben dit, poca gent vol reconèixer que necessita a algú per tal que ens ajudi a sentir-nos millor emotivament.

Hi ha una mena de tabú en “tocar”, perquè ens pareix massa íntim, i no està ben vist per la nostra antiga societat occidental i les seves religions.

Tenim acumulades moltes ferides i no som conscients d’açò! El nostre comportament és una reacció a aquestes ferides patides. Al conèixer les causes que les motiven s’aconsegueix acabar amb aquest dolor emocional que es transforma en dolor físic.

Després del cervell, comptem amb la pell per a sentir. Hi ha una famosa dita que diu: Tenir els nervis a flor de pell!!! I és ben certa.

Amb el massatge psicoterapèutic, es transmet calma i es cura l’ànima. És com una mare que té en braços el seu nadó. Et transmet seguretat… Algú que cuida de tu.

La gent té por que la toquin, sent pudor perquè moltes vegades i de manera errònia ho associa amb la sexualitat. És per açò que el terapeuta té el deure de mostrar que no té por a tocar al pacient, perquè no és un tocament sexualitat, sinó professional, lliure de qualsevol interès personal. Ha de crear-se un pont entre el cos i la ment.

El psicomassatge deriva del massatge californià. És relaxant i a la vegada intuïtiu. Dóna una sensació de calma i de benestar on, el terapeuta entra en contacte amb el pacient mitjançant el tocament del cos. Li comunica seguretat, comprensió, sensació de ser cuidat. És una recomposició psicofísica per al pacient i per al terapeuta.

La pressió i els moviments del massatge s’adapten a la respiració del que reb el massatge i, no l’han d’interrompre mai, per així poder obtenir un reequilibri energètic.

A vegades tenim zones mortes, sense sensibilitat. Amb aquest massatge s’agafa consciència i la sensació de que l’harmonia augmenta lliurant els conflictes interiors.

BENEFICIS

  • La respiració es reactiva.
  • La circulació sanguínia i limfàtica millora notablement.
  • S’accelera el metabolisme i s’eliminen toxines.
  • Millora la digestió.
  • L’activitat del intestí s’estimula.
  • El sistema muscular recupera elasticitat.
  • La mobilitat de les articulacions és més efectiva, cosa molt important per a la gent major.

Explorar el cos d’una altra persona és amb seguretat una de les coses més íntimes que existeixen i s’entra en una confiança única.

 

 

 

 

 

 

 

One Comment on “L’ART DEL MASSATGE: Massatge psicoterapèutic Per Dorte Rehm. Directora del Centre d’Estètica Esmalt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.