El mal temps i la COVID-19 frenen la temporada d’hivern de pesca recreativa

Poal de peix roquer
Els pescadors recreatius del Club Nàutic Ciutadella viuen molt pendents de com es va succeint l’actual situació de la pandèmia de la covid-19 i que manté dues setmanes més encara amb Fase-4 l’illa de Menorca. A part però, a aquesta dura situació per el coronavirus, enguany s’hi ha afegit el mal temps a Menorca, principalment, els caps de setmana, que ha fet que no sigui gens senzill anar a fer la pescada; ja sigui a títol personal o de la mà del CN Ciutadella.
En Josep Camps ‘Pepo’, responsable de la secció de pesca recreativa CNC, ens explica quina és la situació, en nom del club i en primera persona, com a gran aficionat a la pesca. «El tema d’anar a pescar, a nivell personal, no hi ha problema; és com practicar qualsevol altre activitat a l’aire lliure. El que passa és que duim ja uns mesos de mal temps continuat, per el que, en general, la gent no ha sortit massa a pescar».
A nivell concursos del Club Nàutic Ciutadella, que cada any presenta un calendari prou condensat, estava previst dur a terme el de Calamars aquest passat mes de gener però entre mal temps i l’empitjorament de la situació, entrant a Fase 4, en el club vam trobar que no era convenient promoure res que impliqués una trobada de més gent de la necessària», diu Camps, com a mesura de responsabilitat de l’entitat presidida per Rafel Torrent.
Una de les dates marcades en vermell en aquest 2021 és el Campionat de Serrans, que arriba a la seva 50 edició i que no es va poder organitzar el 2020, per la covid-19. Un campionat molt especial per el CN Ciutadella i que l’estan preparant amb ganes. «El de Serrans està en l’aire, igual que la resta de campionats encara. Es decidirà segurament en funció de l’evolució de la situació general».
A nivell personal, Josep camps, com a pescador aficionat, reconeix que no són mesos senzills, pel que fa al seu ‘hobby’; tant per ell, com per tots els seus companys CNC. «Les ganes de sortir a la mar hi són però també entenc que l’ambient, degut a tot el que estem vivint, faci que hi hagi gent que no estigui tant animada i que tengui altres preocupacions i prioritats, familiars, de feina o de salut».
Des del CN Ciutadella «el que més desitjam és poder tornar com abans millor a la ‘normalitat’ i poder complir un calendari, que ara és impossible a l’hora de fixar dates».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Balearia #MeVoySeguro