Traspàs de carteres als nous consellers i consellera

Avui ha tingut lloc el traspàs de carteres de diferents conselleries del Govern de les Illes Balears que canvien de responsables i d’alguns dels seus departaments que canvien d’adscripció.

Les primeres en donar les carteres del seus antics departaments han estat la que va ser consellera de Presidència, Cultura i Igualtat, Pilar Costa, i la ex consellera d’Administracions Públiques i Modernització, Isabel Castro, les qui les han lliurades a Mercedes Garrido Rodríguez, que assumeix la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat, amb àrees de les dues conselleries esmentades.

Per la seva part, l’ex conseller de Mobilitat i Habitatge  Marc Pons i Pons ha fet el traspàs de la cartera al nou titular de la conselleria, Josep Marí i Ribas.

I per finalitzar, Pilar Costa i Serra, Martí Xavier March i Cerdà, Rosario Sánchez Grau i Isabel Castro han lliurat les seves carteres al nou conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company i Pons, ja que aquesta conselleria de nova creació conté àrees de les antigues conselleries de Presidència, Cultura i Igualtat; d’Educació, Universitat i Recerca, d’Hisenda i Relacions Exteriors, i de Administracions Públiques i Modernització.

 

Campanya oferta Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *