Puigdemont reclama a la UE que “contribueixi a la resolució democràtica” del conflicte català JxCat denuncia el recurs contra el tercer grau dels presos en un missatge a tots els membres de l'Eurocambra

L’eurodiputat Carles Puigdemont a l’entrada de la vista pel suplicatori el 14 de gener de 2021 al Parlament Europeu
ACN Brussel·les .- El líder de JxCat Carles Puigdemont ha reclamat a la Unió Europea que “contribueixi a la resolució democràtica” del conflicte català. “Catalunya ha expressat un cop més el seu desig d’exercir el dret a l’autodeterminació”, afirmat Puigdemont i els també eurodiputats de Junts Toni Comín i Clara Ponsatí en un missatge a tots els membres de l’Eurocambra sobre els resultats de les eleccions del 14-F. Tots tres destaquen el “resultat històric” dels partits independentistes guanyant en majoria de vots i defensen que “Madrid ha de canviar de rumb i treballar cap a una solució política basada en l’amnistia i el dret de poble català a l’autodeterminació”. A més, Junts denuncia el recurs contra el tercer grau dels presos.
“La primera reacció de les institucions espanyoles a les eleccions ha estat que els seus fiscals han apel·lat contra els permisos a temps parcial perquè els presos polítics puguin sortir de la presó”, critiquen els eurodiputats de Junts en el missatge enviat aquest dimarts als seus companys de cambra.
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *