El PP de Ciutadella pacta un Ple Extraordinari monogràfic per debatre les rebaixes fiscals i la flexibilització d’ordenances Joana Gomila, es compromet a debatre mesures fiscals i la flexibilització d'ordenances

El grup municipal del Partit Popular de Ciutadella pacta amb l’equip de govern la convocatòria d’un Ple Extraordinari monogràfic per debatre una bateria de propostes de rebaixes fiscals i de flexibilització de les ordenances municipals a causa de les restriccions causades per la pandèmia.

Els populars aconsegueixen així obrir un diàleg amb el Tripartit sobre les mesures i eines municipals que s’han d’utilitzar per reactivar l’economia durant les restriccions sanitàries, per tal d’evitar el tancament de més negocis. “Estem contents amb l’acord perquè tant les nostres propostes, com les que altres partits polítics vulguin sumar, mereixen ser debatudes amb la serietat i l’atenció que la situació requereix en un Ple Extraordinari”, explica el portaveu popular Antoni Juaneda.

La data de Ple Extraordinari monogràfic per debatre les rebaixes fiscals i la flexibilització de les ordenances es coneixerà el proper dilluns 22 de febrer, durant la Comissió de Seguiment del Pla Covid, tal com es va comprometre l’alcaldessa, Joana Gomila.

Aquest pacte sorgeix de la petició de l’alcaldessa perquè els populars ajornessin la bateria de mocions en matèria de flexibilització d’ordenances municipals i rebaixes fiscals perquè no fossin presentades en el Ple de demà dijous. Els populars ho van acceptar a canvi de la celebració d’un Ple Extraordinari monogràfic, que tindrà lloc al mes de març, amb anterioritat a l’ordinari del mateix mes, segons el que s’ha pactat.

Fruit del mateix pacte entre el PP de Ciutadella amb la líder i alcaldessa del partit sobiranista, Més Per Menorca, Joana Gomila, és la convocatòria de la Comissió de Seguiment de la Covid. Una reivindicació que els populars fan des de fa mesos i que havia estat postergada constantment per l’Equip de Govern.

“Tant la Comissió de Seguiment de la Covid com el Ple Extraordinari Monogràfic”, defensa Antoni Juaneda, “Són eines imprescindibles perquè la corporació municipal prengui decisions que no poden seguir ajornant per més temps. L’Ajuntament segueix tenint 20 milions d’euros al banc i aquests diners han de servir per ajudar a reactivar l’economia”.

El Grup Municipal de Partit Popular de Ciutadella defensa que l’Ajuntament “No només pot, sinó que ha de ser una ajuda per a les empreses i els ciutadans que en depenen per a treballar”. Els populars al·leguen que, “A més dels ERTE, i les ajudes que pugui donar el Govern estatal, autonòmic i insular (que s’estan retardant en excés), l’Ajuntament ha de posar més de la seva part, ha d’actuar de forma ràpida i eficaç. Ho venim demanant des de l’inici de la pandèmia, i per fi hem aconseguit que es posin les piles. Hem de fer tot el que estigui a les nostres mans, des de flexibilitzar les ordenances d’ocupació de la via pública a fer rebaixes en les taxes i tributs municipals “.

One Comment on “El PP de Ciutadella pacta un Ple Extraordinari monogràfic per debatre les rebaixes fiscals i la flexibilització d’ordenances Joana Gomila, es compromet a debatre mesures fiscals i la flexibilització d'ordenances

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.