L’Hotel Sant Tomàs entre els 100 millors hotels del món segons els clients de TUI El premi TUI Global Hotel ADWORD reconeix l'esforç de la cadena hotelera Set Hotels per millorar de forma constant la qualitat del servei

L’Hotel Sant Tomàs, de la cadena hotelera menorquina Set Hotels, ha estat seleccionat entre els 100 millors hotels del món pels clients de l’operador turístic TUI. És la primera vegada que el reconeixement ha tingut en compte, no només les valoracions dels clients de parla alemanya, sinó també la dels clients de les seves altres dues grans marques: TUI Nordic (clients de països nòrdics) i TUI UK & Ireland ( clients irlandesos i britànics), d’aquí que el premi es digui TUI Global Hotel Adward.

El premi va ser concedit el 2020 però a causa de les restriccions sanitàries no es va poder celebrar la gala d’entrega, de manera que els hotels premiats no han rebut la certificació de TUI Group fins aquest mes de gener de 2021.

Per a aquesta edició, entre els 100 millors hotels del món es troben 27 hotels espanyols amb aquest distintiu. Espanya queda en segon lloc en establiments dins de la llista, només per darrere de Turquia (amb 33 hotels), però per davant de Grècia (12), Egipte (7), Portugal (4), Itàlia (3) o Tailàndia (3 ).

Balears és, a més, la comunitat autònoma amb més reconeixements (14), seguida de les Canàries amb 11. A la península només 4 hotels d’Andalusia han estat premiats. Per elaborar aquesta llista el grup TUI té en compte les enquestes de qualitat dels clients, on es mesura la satisfacció d’aquests, només els establiments amb una valoració global superior al 8,7 s’inclouen a la llista.

L’Hotel Sant Tomàs ha rebut anteriorment el reconeixement dels clients de TUI, ja que el 2019 també va quedar entre els 100 millors hotels del món segons els clients de l’operador turístic. Alçant-se aquell any amb el premi TUI Holly, que és com en aquell moment es deia i en què només es tenia en compte les valoracions dels clients de parla alemanya. Aquest establiment de Set Hotels ha rebut el distintiu TUI Holly en diferents ocasions en els últims anys.

L’Hotel Sant Tomàs, de quatre estrelles superior, és un dels més distingits de la cadena Set Hotels i un dels hotels més emblemàtics de Menorca. Compta també amb altres distintius com el Certificat d’Excel·lència de TripAdvisor o la distinció de Menorca Reserva de la Biosfera. Així com amb els distintius ISO 9001 i ISO 14001, per la qualitat del servei i respecte pel medi ambient. I és que des de fa anys la cadena menorquina Set Hotels té implementat un projecte de qualitat i sostenibilitat en tots els seus hotels per oferir el millor servei i millorar contínuament. Per això aposten per la renovació i el manteniment constant així com per un servei excel·lent cap als clients.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Balearia #MeVoySeguro