Portes al Món simbòlic: una nova interpretació sobre els recintes de Taula Activitat organitzada pel Museu de Menorca

Els recintes de taula són possiblement un dels elements més emblemàtics de Menorca, per la seva monumentalitat i perquè no es troben a cap altre lloc del món. Durant els darrers segles, nombrosos investigadors han plantejat hipòtesis per explicar el significat d’aquestes estructures.

En aquesta xerrada s’explicarà una nova hipòtesi publicada recentment. Aquesta planteja que els recintes de taula, que són edificis religiosos, segueixen el mateix esquema que les cases de la mateixa època. En aquest context, les taules serien representacions simbòliques d’una porta. Es tractaria, per tant, d’un accés que connectaria, dins de les creences talaiòtiques, amb el món de les divinitats. 

Els ponents que ens guiaràn seran Antoni Ferrer, Irene Riudavets, Gerard Remolins i Cristina Bravo

La conferència via on line es realitzarà el dijous, dia 25 de febrer a les 19,30h amb una durada aproximada d’una hora.

Preu: Activitat gratuïta. (El cost total d’aquesta activitat és assumit pel Museu de Menorca.)

Inscripció prèvia: pitjant aquest enllaç podrà accedir al formulari d’inscripció www.museudemenorca.es. Rebran un correu electrònic confirmant la seva inscripció i amb un enllaç per poder accedir a la conferència online.

Per més informació, ens trobarà al telèfon: 971 350 955,

Via e-mail: museu@museudemenorca.com
Com també al web del museu www.museudemenorca.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Balearia #MeVoySeguro