Joe Biden envia un missatge “clar” a Europa: els Estats Units “han tornat”

Joe Biden.
REUTERS/Kevin Lamarque
ACN Barcelona .- Joe Biden ha volgut enviar avui un missatge “clar” als seus socis europeus: els Estats Units “han tornat”. Ho ha dit durant la Conferència de Seguretat de Munic (MSC), que s’ha celebrat de forma virtual. En el marc d’aquesta trobada, la cancellera alemanya, Angela Merkel, el president francès, Emmanuel Macron, i el primer ministre britànic, Boris Johnson, han mostrat la voluntat de tornar a estrènyer llaços amb Washington, després del distanciament que ha suposat l’etapa presidencial de Donald Trump. “Amèrica ha tornat, l’aliança transatlàntica ha tornat. I no mirem enrere, mirem endavant junts”, ha afirmat Biden. El president nord-americà també ha volgut fer palès el compromís “irrenunciable” dels EUA amb els seus socis de l’OTAN.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip