La Regata 100 milles entre Illes 2021, comptarà amb participació del Club Nàutic Ciutadella

Ens trobam a només 40 dies ja de la Regata 100 milles entre Illes 2021 que organitzarà si no hi ha res de nou el Club Nàutic Ciutadella i que sortiria el dijous 1 d’abril, de la costa de Ponent. Es Nàutic i la seva secció de creuers que dirigeix Miguel Pons confien que a la tercera sigui la vençuda i de fet, la millora en la situació de la pandèmia de la covid-19 a les Illes Balears i a Menorca en particular animen als dirigents del CN Ciutadella. I més, en veure que aquesta primera edició està despertant expectació, ja que a 40 dies vista encara i amb la situació excepcional en la que ens trobam per el coronavirus, ja són una dotzena els creuers que s’han inscrit a la Regata 100 Illes entre Illes 2021.
A més del gruix de la flota CNC de creuers, ja s’han apuntat a aquesta inèdita cita embarcacions mallorquines i catalanes. Així ens ho confirma el mateix Miguel Pons, vocal de creuers del club i artífex de la prova. “S’està animant, ja tenim varis inscrits de Catalunya i sembla ser que si el temps ens acompanya podríem fer récord d’inscrits. Crec que podríem arribar a més de 30”, pensa el veterà directiu, amb tot el respecte del món cap a la situació actual sanitària.
Cal recordar la Regata 100 Milles entre Illes ja es va voler fer el 2019 però el mal temps va impedir donar la sortida. I el 2020 va ser la covid-19 qui va frenar tal possibilitat.
mostra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca