La vacuna de Pfizer té una efectivitat del 85% amb només la primera dosi, segons un estudi

ACN Brussel·les .- La primera dosi de la vacuna contra la covid-19 de Pfizer/BioNTech té una efectivitat del 85% en la prevenció de la malaltia, segons apunta un estudi d’Israel publicat a la revista mèdica ‘The Lancelet’. L’estudi, que analitza l’efecte de la vacunació en més de 7.000 professionals mèdics a Israel, indica una reducció del 85% dels casos simptomàtics de covid-19 entre els dies 15 i 28 després del subministrament de la primera dosi de la vacuna. A més, l’article apunta a una reducció general del 75% de les infeccions, incloent persones amb i sense símptomes, després de la primera injecció.
“Les reduccions anticipades de les taxes de covid-19 donen suport al retard de la segona dosi en els països que tenen escassetat i recursos escassos per tal que una major part de la població pugui estar coberta per la primera dosi”, apunta l’estudi. Amb tot, els investigadors afegeixen que cal estudiar més “l’efectivitat a llarg termini” de la primera dosi.
mostra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca