El Consell Insular realitza el primer pagament dels ajuts als sectors econòmics de Menorca més afectats per les mesures del nivell 4

El Consell Insular, a través del departament d’Economia i Territori, ha realitzat avui el primer pagament de 190.500 €, d’un total de 750.000 €, en ajuts directes de 1.500 € mensuals per cada empresa o establiment més afectat per les restriccions aprovades per l’Acord del Consell de Govern de 15 de gener de 2021. De moment, ha beneficiat a 113 empreses de l’illa.

Aquesta actuació s’emmarca en el conveni que va signar el Consell Insular i el Govern de les Illes Balears el passat 4 de febrer amb un pressupost total de 2.250.000€ sobre la concessió d’una línia d’ajuts per tal que les empreses més afectades puguin fer front a la pèrdua econòmica produïda per les mesures derivades del nivell 4 d’alerta sanitària.

Aquesta primera convocatòria d’ajuts, que encara es manté oberta, es va obrir el passat 8 de febrer, avui s’ha fet el primer pagament i la previsió és fer el segon pagament durant la següent setmana. Quant a la segona i tercera convocatòria, es publicarà aproximadament a mitjan mes de març.

La Presidenta del Consell, Susana Mora, ha valorat que “gràcies a l’agilitat administrativa, ha fet que haguem pogut treure una convocatòria en temps rècord i començar a fer el primer pagament a qui més ho necessita en aquests moments. La urgència de la delicada situació que vivim requereix seguir fent feina amb més agilitat que mai per arribar a tots els sectors econòmics de Menorca i així ho estem complint”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.