Susana Mora reclama al Govern Balear revisar les mesures de prevenció a Menorca

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, ha participat aquest matí a la conferència de Presidents de les Illes Balears. Durant la reunió, Mora ha reclamat una adequació de les mesures a Menorca fent referència als bons indicadors epidemiològics dels últims dies, uns indicadors caracteritzats per una incidència acumulada de menys de 50 casos per 100.000 habitants, a l’hora que ha destacat la importància que tals mesures permetin mantenir els actuals indicadors.

En aquest sentit, també ha demanat la possibilitat de fer feina sobre un nou marc de nivells per illes perquè, com ha assegurat, “així com està plantejat en aquest moment ha quedat superat, motiu pel qual necessitem una actualització del mateix sobre el qual fer feina i adaptar-lo, sobretot, a les necessitats i demandes actuals de desescalada que presenten els diferents territoris de les Illes Balears”.

Per últim, la Presidenta ha posat de manifest que “si bé és cert que aquestes dades positives són fonamentals, també ho és la importància de seguir cercant un equilibri entre la salut de tots i totes i l’activitat econòmica de Menorca per garantir, amb paràmetres sanitaris de seguretat, una temporada turística cabdal per a la nostra illa amb corredors segurs per illes”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Balearia #MeVoySeguro