El neurocientífic Joaquim Fuster exposarà al Cercle d’Economia de Menorca quin pot ser l’impacte social de la pandèmia

El Cercle d’Economia de Menorca ha organitzat demà dijous una trobada on-line amb els seus socis per conèixer quin pot ser l’impacte social que pot provocar la pandèmia a partir de la visió privilegiada del neurocientífic Joaquim Fuster I és que aquest professor de 91 anys del Departament de Psiquiatria de la Universitat de Califòrnia a Los Angeles (UCLA) és un reconegut  investigador de la Neurociència Cognitiva que no només ha rebut diverses distincions Honoris Causa d’universitats americanes i espanyoles sinó que ha destacat per ser autor de més d’un centenar d’articles científics, a banda de llibres i material de divulgació.

Serà la segona vegada que els socis del Cercle puguin intercanviar coneixements amb aquest eminent investigador, si bé la primera vegada va poder ser a través d’un dinar ja que Fuster passa les seves vacances al Port de Maó, aquesta vegada la connexió serà des de Los Àngeles. Joaquim Fuster és germà d’un altre eminent professional, el cardiòleg Valentí Fuster.

Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *