Sant Lluís aprova el seu calendari fiscal per a 2021

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Sant Lluís va aprovar ahir dimarts 23 el calendari fiscal de 2021. Aquest calendari de pagaments inclou una ampliació de 2 mesos en el termini de pagaments dels tributs municipals, per tal de facilitar a la ciutadania el compliment de les obligacions tributàries en un context de crisi econòmica com l’actual.

A la vegada, des de l’Ajuntament s’està treballant en l’aplicació de diverses bonificacions i mesures fiscals per ajudar a aquelles persones i empreses afectades per la pandèmia i la crisi econòmica, estudiant quines serien les fórmules més adequades per arribar als sectors més afectats.

Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *