Prop de 90 estudiants s’interessen per les oportunitats de pràctiques laborals a startups del ParcBit i el CentreBit Menorca La jornada de captació de talent organitzada per la Fundació Bit ha generat molt d'interès entre l’alumnat universitari i de formació professional

Aquest 24 de febrer, la Fundació Bit, a través del seu programa d’incubació d’empreses, #emprenbit, ha portat a terme una jornada de captació de talent dirigida a estudiants universitaris i de formació professional amb l’objectiu de donar-los a conèixer algunes empreses de recent creació que desitgen incorporar perfils professionals en diverses àrees de les seves empreses.

Carmen Crespo, delegada territorial del CentreBit Menorca, ha presentat la jornada, que s’ha realitzat de manera online, i en la qual s’han presentat sis empreses ubicades al ParcBit i al CentreBit Menorca. Totes elles són usaries del programa d’incubació per empreses de base tecnològica i estan buscant incorporar nous talents en màrqueting digital, operacions, programació web o finances.

Els representants de les diferents empreses que han participat en aquesta jornada de captació de talent han estat:

Ana Bravo, CMO en Hustle Got Real, una empresa que desenvolupadora de software per gestionar i automatitzar els processos de venda a tendes online.

Helena Soriano, Project Manager de Mansion Studios SL (mansion-games.com), una start-up que desenvolupa videojocs i treballa el transmèdia a través de productes com Operation HighJump.

Walter Coliti, co-fundador i CEO de Modosmart SL (modosmart.com), un sistema per automatitzar i controlar els aparells d’aire acondicionat a través del mòbil, pensat per estalviar costos i energia a establiments lloguer turístic.

Taylan Taspinar, co-fundador PayParc Global Solutions SL (payparc.com), una solució b2b de pagament per a empreses en el sector turístic basada en sistema d’e-wallets.

Andreu Florit, fundador de REM Experience (remexperience.com), un estudi de Realitat Virtual, especialitzat en experiències de VR /AR i en el desenvolupament d’aplicacions pels sectors de la cultura i patrimoni, investigació, educació.

I Sergi Tomé, CTO de Seniors Boom SL (seniorsboom.com), una empresa de pujada i muntatge especialitzada en comandes voluminoses, a través dels professionals independents.

Aquestes empreses han presentat breument la seva activitat i han explicat, als prop de 90 assistents, els seus plans de futur i quines són les necessitats de personal, així com també les tasques que desenvoluparan les persones que s’hi incorporin. I per la seva banda, els assistents han pogut també fer preguntes a les empreses participants sobre detalls concrets de les seves propostes de col·laboració.

Finalment, també cal posar en relleu la bona acollida d’aquesta jornada, que ha estat seguida per nombrosos centres de formació professional com; el CESAG, l’EDIB, FP Borja Moll, FP Emili Darder, FP Guiem Sagrera , FP IEDIB, FP Josep Maia Llompart, FP Juníper Serra, FP Pau Casesnoves, i FP Santa Margalida, així com també per universitats com la UAB, la UCM, la UIB i la UOC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.