El menorquí Biel Pons publica el seu primer llibre ‘Conocerte a versos’ Una obra per descobrir a l'escriptor i descobrir-se un mateix

‘Conocerte a versos’ és una obra a mig cavall entre la poesia i l’autoajuda, per la seva estructura en vers lliure i els temes de què tracta. La seva publicació és “un somni fet realitat” per a l’autor, Biel Pons López.

L’escriptor va començar a escriure des de molt jove com a eina per gestionar les seves pròpies emocions i aquesta activitat s’ha anat repetint al llarg del temps fins que un dia va decidir compartir alguns dels seus poemes a les xarxes socials. L’acollida en aquestes plataformes ha estat tan bona que els seus propis lectors el van animar a publicar un recull dels seus poemes més profunds.

‘Conocerte a versos’ persegueix precisament aquest objectiu, conèixer a l’autor i fins i tot conèixer-se un mateix a través de les paraules. Així és com l’autor relata la seva “forma d’aprenentatge enfront de les vicissituds de la vida”. Entre els poemes que componen aquest llibre es detecta com l’escriptor ha anat definint el seu procés personal, com ha fet front a les etapes i circumstàncies de la vida, i com a través de tot això persegueix ajudar a altres persones.
Al contrari que altres poemaris sobre la vida i les seves emocions, aquest ho tracta des d’una òptica positiva, gaudint del camí i vivint el present. Biel Pons insisteix que el seu interès està en fer que el lector es senti identificat, comprès i, potser, trobar un alleujament a alguna situació adversa per la qual pugui estar passant.

En aquesta línia, entre les primeres ressenyes es destaca que és un llibre per a conservar i recórrer en moments destacats. També destaca el seu llenguatge proper i senzill, accessible per a totes les edats. ‘Conocerte a versos’ és la primera publicació de l’autor menorquí, encara que confia que no serà l’última.

SINOPSI

‘Conocerte a versos’ és un viatge al món interior de l’autor. A cop de versos, descriu les seves vivències i emocions, amb el desig que al compartir-les, ens acostem a l’autoreflexió i puguem identificar sensacions o sentiments que segur hem experimentat alguna vegada.

Amb la seva particular manera d’entendre la vida, et convida a acompanyar-lo per descobrir les teves pròpies respostes i així aconseguir, reconèixer cada trosset de felicitat que trobis en el teu present.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.