L’art de la taula periòdica. Les dones i els seus elements

L’IME inaugura, juntament amb l’Ajuntament de Maó i la Universitat de les Illes Balears, l’exposició L’ART DE LA TAULA PERIÒDICA. LES DONES I ELS SEUS ELEMENTS.

L’exposició es podrà visitar al Claustre del Carme de Maó a partir del dia 26 de febrer i fins al 10 d’abril, de dilluns a divendres de 10 a 21 hores i els dissabtes de 10 a 13 hores.

L’exposició es va fer l’any 2019 amb motiu de l’any internacional de la taula periòdica, any en què ja va estar oberta al públic a la seu de la UIB d’Alaior, així que aquesta seria la segona vegada en portar-la a Menorca.

L’exposició consta de 32 quadres que representen diferents elements químics i diverses dones que han jugat un paper rellevant en la història de la química i la física. L’objectiu de l’exposició no és només divulgar la importància de la taula periòdica a través de l’art, sinó també visibilitzar en paper de la dona científica. És per això que  des de l’IME la porten en el marc de les celebracions del 8 de març i aprofiten l’ocasió per organitzar una taula rodona sobre el paper de la dona en l’art i en la ciència i les estretes relacions entre aquestes dues matèries, que es celebrarà el 18 de març.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.