El Grup Popular demana a Consell que ajusti les mesures de restriccions a la restauració i siguin proporcionades a l’abast actual de la pandèmia

Segons els populars, a Menorca “la situació sanitària, ni de lluny, avala les restriccions que vénen imposades des de Mallorca, amb total submissió i condescendència del nostre govern, el Consell Insular. Menorca té la seva pròpia realitat, és una illa, per al bo i per al dolent. La nostra situació sanitària és diferent i independent de la de les altres illes, i, especialment, de la de Mallorca”.

Sugrañes assegura que el Govern de Menorca es manté, com sempre, servil i a costa de les decisions que es prenen a Mallorca: és evident la relació submisa de Susana Mora cap Francina Armengol; igual d’evident que la situació servil d’aquesta cap a Pedro Sanchez.

El Grup Popular als Consell creu què “no és una broma el que estem vivint: s’ha demonitzat a la restauració, com si fos la causa directa dels contagis. No és així. Només cal anar a qualsevol restaurant per veure l’actitud exemplar tant de restauradors, com de cambrers, com d’usuaris. No resulta en absolut proporcionat, donada la situació sanitària a Menorca, no permetre l’obertura dels interiors dels restaurants, ni la limitació horària imposant el seu tancament abans de les 22 hores, establint un toc de queda a la ciutadania que obliga els restauradors a tenir només un torn diari, ja que el torn de la nit està inevitablement perdut”.

La portaveu dels populars al Consell de Menorca és de l’opinió de que “Susana Mora ha de prendre les seves pròpies decisions, d’acord amb la situació sanitària de Menorca: en base al nostre percentatge de contagis i en base a la capacitat d’atenció del nostre sistema sanitari, ia la vista està que cap d’aquestes situacions justifica les restriccions que es mantenen a l’almenys durant quinze dies més. S’està condemnant a molts establiments a no poder obrir de nou les persianes, s’està arruïnant a un sector sense cap justificació ni proporcionalitat, de manera que des del Partit Popular exigim que la presidenta de el Consell Insular comparegui, doni la cara, i expliqui quines són les dades que justifiquen el manteniment d’unes restriccions que, amb raó, no resulten en absolut compartides per la ciutadania”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.