L’euríbor puja lleugerament el febrer però es manté en nivells mínims del -0,501% El Banc d'Espanya publica per primera vegada nous índex basats en l'euríbor a una setmana, un, tres i sis mesos

ACN Madrid .- El principal índex de referència per a les hipoteques, l’euríbor a un any, ha pujat lleugerament el mes de febrer fins al -0,501%, després de tocar fons el mes passat en el -0,505%, segons les dades publicades aquest dilluns pel Banc d’Espanya. Si es prenen com a referència els últims 12 mesos, l’índex cau en -0,213 punts. D’altra banda, el Banc d’Espanya ha publicat per primera vegada nous tipus d’interès oficials amb l’objectiu “d’augmentar les alternatives de tipus d’interès oficials que tenen les entitats, tants per utilitzar-los en la concessió de préstecs com per incloure’s com a substituts en els contractes”. Es tracta de l’euríbor a una setmana, un mes, tres i sis mesos.

En concret, si l’euríbor a un any és del -0,501%, l’euríbor a una setmana és de -0,566%, a un mes és de -0,533%, a tres mesos de -0,541% i a sis de -0,521%.

D’altra banda, el Banc d’Espanya informa que el Banc Central Europeu (BCE) està finalitzant l’elaboració d’un índex amb diferents terminis basat en l’euro a curt termini (€STR), que serà considerat tipus d’interès oficial, i que també es publicarà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.