Actes 8 Març

El 5 i 6 de març, tornen els Dies del Client ASCOME

L’any passat, a causa de l’inici de la pandèmia de la COVID-19, no es van poder celebrar els “Dies del Client ASCOME”. També per responsabilitat, l’IDI i ASCOME van prendre la decisió de no organitzar aquest 2021 la Fira d’Estocs de Menorca, que es venia celebrant anualment des de fa setze anys el primer cap de setmana de març.

Vista l’esperançadora evolució de la pandèmia a Menorca, des d’ASCOME s’han animat a recuperar els ‘Dies del ‘Client ASCOME’ els dies 5 i 6 de març (divendres i dissabte) d’aquesta setmana.

Recordem que els “Dies del Client ASCOME” és l’esdeveniment que els comerciants de l’illa dediquen als consumidors dels comerços locals de proximitat, agraint la seva fidelitat. I més ara quan moltes famílies s’han vist afectades per una situació econòmica desfavorable sobrevinguda per les conseqüències socials i econòmiques de l’coronavirus.

A nivell comercial l’objectiu d’aquest esdeveniment, totalment necessari en aquests moments, és intentar animar les vendes dels comerços locals de proximitat entre els consumidors més propers. Promocionar el comerç físic local de proximitat i oferir als el client productes en rebaixes, descomptes, ofertes i / o d’estocs.

La tradicional Fira d’Estocs de Menorca, que aquest any no pot celebrar-se, coincidia amb la rematada final del “tradicional” període de rebaixes d’hivern. Per això, aquests ‘Dies del Client ASCOME’ dels dies 5 i 6 de març té el mateix enfocament comercial.

Mitjançant el cercador de ASCOME www.comerciomenorca.es i a les xarxes socials de Facebook ( “Comerç de Menorca”) i Instagram ( “Comerç de Menorca”) es podran conèixer tots els establiments físics que disposaran de productes rebaixats, amb descompte, ofertes i / o d’estocs degudament identificats i diferenciats de la resta. També el seu respectiu horari comercial per als # DíasClienteASCOME (5 i 6 de març).

Amb tota la informació facilitada pels comerços s’elabora un catàleg # DíasClienteASCOME i un mapa # DíasClienteASCOME perquè el consumidor pugui localitzar i visitar els comerços més propers segons les seves preferències. Tots ells estaran identificats amb el cartell promocional de l’esdeveniment.

Per descomptat que en tot moment els comerços participants garanteixen el compliment de les vigents mesures excepcionals de prevenció, contenció i coordinació per fer front a la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 (aforament màxim, distanciament física interpersonal de seguretat, ús de mascareta, mesures d’higiene i desinfecció en el local, ….).

La nova edició dels Dies del Client ASCOME compta amb el patrocini de el Consell Insular de Menorca i la col·laboració de PIME Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.