El Govern demana que es faci ús de la mascareta a les terrasses quan no s’està consumint

El Govern de les Illes Balears demana la col·laboració de la ciutadania i de manera especial dels responsables de bars i restaurants amb terrassa que, es faci sempre ús de la mascareta quan no s’està bevent o menjant, per a poder seguir millorant la situació epidèmica, i aconseguir salvar l’economia.

Els informadors covid tenen com a prioritat informar sobre aquesta normativa, que no es sol complir amb normalitat, perquè és ben habitual veure gent que xerra, llegeix premsa o es mira el telèfon mòbil a les terrasses sense estar bevent o menjant en aquell determinat moment.

Segons els experts en matèria sanitària, entre les zones de més risc hi ha sobretot les terrasses dels bars i restaurants i els llocs on es concentren aquests establiments. En aquests punts les informadores COVID expliquen als clients que només es poden asseure quatre persones per taula de dos nuclis familiars, que han de fer ús de la mascareta quan no estiguin consumint, que han de respectar la distància amb les altres taules i assegurar-se que s’asseuen a una taula que ha estat netejada prèviament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.