La consellera de Mobilitat del Consell Insular participà en la reunió del Consell Balear de Transports

La consellera de Mobilitat, Francesca Gomis, ha participat aquest dimecres dia 3 a la sessió ordinària del Consell Balear de Transports, celebrada de forma telemàtica i presencial al Consolat de Mar.

La trobada ha servit per conèixer personalment al nou conseller de Mobilitat i Habitatge, senyor Josep Marí Ribas, i també per anunciar el paquet d’ajuts econòmics destinats a les empreses del sector de transport de passatgers, mercaderies, taxi i empreses de lloguer de vehicles.

Aquestes ajudes, finançades en un cinquanta per cent entre Govern Balear i Consells Insulars, han de servir per pal·liar els severs efectes provocats per la pandèmia de la Covid-19. Dels 3 milions d’euros previstos per aquestes ajudes directes, Menorca en rebrà 246.000 €, el Consell Insular n’aportarà 123.000 €.

El sector del transport discrecional de passatgers n’és un dels més afectats, atès l’escassa activitat mantinguda durant l’estiu del 2020.

Durant la sessió d’aquest Consell Balear, també s’ha informat del nou reglament que han de determinar els requisits de les llicències d’autotaxi per a vehicles de fins a set places a l’illa de Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.