Menorca suma 3 nous positius de la variant britànica, però el Mateu Orfila es queda sense pacients ingressats a planta Els tres nous casos formen part d'un brot laboral de 4 persones detectat a un hotel en obres

Nous positius: 3
Total acumulat: 2.149
Total casos actius: 10

Hospital: 1 en total (0 a planta + 1 a UCI)
En seguiment UVAC: 8
Professionals positius: 1

Canvis respecte ahir:
– L’únic pacient COVID-19 que quedava ingressat a planta de l’Hospital ha rebut l’alta.
– S’han diagnosticat 3 nous positius (variant britànica). Tots tres, junt amb el positiu diagnosticat dimecres, formen part d’un brot laboral de 4 persones que s’ha detectat en un hotel en obres. Seguint el protocol, els equips UVAC ja estan fent l’estudi de contactes dels nous positus a la vegada que està recollint mostres per a PCR a tots els treballadors de les diferents empreses que fan feina en aquesta obra.

Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *